DEDICATORIA

Este blog está dedicado a los padres que se pasan horas y horas ante el televisor, mientras sus hijos pasan horas y horas ante la consola, y también está dedicado a los maestros que van al trabajo como quien va a la oficina, como una rutina más de su vida, que han perdido el afán de aprender (¿lo tuvieron alguna vez?) y por ello son incapaces de transmitir el más mínimo entusiasmo por los misterios del mundo a sus desafortunados alumnos.

jueves, 5 de abril de 2012

ENCUENTRA LAS TRES FALTAS ORTOGRÁFICAS...

Ésta es la triste realidad: un sistema educativo que hace aguas, y una población que se ahoga en sus propias faltas de ortografía. Imagen tomada el 5 de abril de 2012.

1 comentario:

  1. El propietari o la propietària d'aquest establiment segur que va fer la "mili" amb la nova directora del col·legi en el qual treballa una amiga. Atenció a l'ortografia (la versió castellana té algunes errades menys):

    Benvolgudes famílies,
    Els assabentem que, per motius de salut, el Sr. --- ha decidit deixar la Direcció del Col-legi[Col·legi] ---.
    Els informem de que [que] tant l'equip pedagògic com els tutors i les coordinadores de les diferents etapes seguiran èssent[essent] els mateixos.
    La actual[L'actual] directora serà des d'ara la Sra. --- i es posa a la seva disposició para[per a] qualsevol esdeveniment[!!!].
    Aprofitem l'avinentesa per agraïr[agrair]-los la confiança depositada[dipositada] al Col-legi[Col·legi] --- per[per a] la formació i educació dels seus fills.
    Cordialment
    ---

    (Transcripció rigorosament literal)

    En veritat, l'escrit porta el nom de l'administradora del centre, i ni tan sols va signat, la qual cosa em porta a sospitar si la nova directora és analfabeta. Seria alguna cosa pròpia d'una pel·lícula d'Almodóvar.

    El més fort del cas és que cap família, que jo sàpiga, es va queixar. A mi m'arriba una carta així i trec els meus fills del col·legi, després de la preceptiva denúncia a la inspecció educativa. A més, la inefable directora ocupa un càrrec de forma il·legal, perquè no té cap llicenciatura. Vaja, tota una perla de l'educació d'aquest país. I això que comptem amb el "govern dels millors".

    ResponderEliminar